torsdag 6 oktober 2011

Stickat..

Hej!
Vilket höstväder vi har.. Blåser som bara den idag! Blev att leta fram mössan, halsduken & handledsvärmarna :) Man vet ju aldrig om det är kallt om en morgon då man ska ge sig ut.. Å då e det alltid skönt att ha de gosiga & stickade höstkläderna till hands!



Har ni plockat fram halsduken, jackan eller höstskorna??

Nu ska jag ut i höstrusket..
Ha en mysig torsdag & tack för att ni kikar in <3
Kram

7 kommentarer:

  1. Jag älskar stickade kläder och har plockat fram både raggsockor, handledsvärmare och halsdukar. Och så använder jag ju stickade koftor så gott som varje dag :)

    Jag önskar dig en fin dag!
    Kram Sofia

    SvaraRadera
  2. Ja visst är det mysigt att man nu kan pälsa på sig lite mer kläder.
    Älskar hösten på alla sätt och vis,
    Ha en riktigt skön Torsdag.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Det är verkligen mysigt med stickat och halsduken och höstjackan har åkt fram men jag väntar lite med vantar och mössa...

    Ha en fortsatt mysig torsdag du med

    Kram på dig!

    SvaraRadera
  4. Ja även höst kläderna har smugit sig fram! härligt att burra in sig i goa halsdukar. höstrusk kan man lungt säga! regnet vräker ner! ha en go kväll! kramiz Jessica

    SvaraRadera
  5. Ja här hemma har de oxå kommit fram. Jag bara längtar tills jag får använda min nya mössa, men det har vart för varmt än. Men snart så har jag nog använt mig less på den och vill ha vår igen tror jag...;-)

    KRAMAR

    SvaraRadera
  6. Åååh, mysigt! Invigde min halsduk idag också (för i år), det var verkligen välbehövligt <3

    SvaraRadera
  7. Jag har inte plockat fram höstkläderna än. Brukar vara lite sen med det. Men det börjar väl bli dags...Vilka gudomligt söta "vantar". Kram Sonja.

    SvaraRadera